En «vassekte» entusiast fra Arendal!

Tom Egil Blomberg, en «vassekte» entusiast fra Arendal!

Vi skal skape noe unikt og bra gjennom vår erfaring.

Tom Egil Blomberg, som ubeskjedent er en av landets største entusiaster og perfeksjonister innen faget som nå satser nå hele sin fremtid i Atterås.

Han er opprinnelig fra Arendal men har nå bodd lengre i Bergen enn på sørlandet, dette har også selvsagt ført til at han har blitt en ekte Brann supporter.

«Når jeg nå begynner på nytt, med blanke ark, og er med på å bygge opp et nytt firma fra starten av, er det fordi jeg ser på dette som en unik mulighet til å være med på å lage et enda bedre tilbud til våre pasienter.

Min glede i livet er å lykkes med jobben min fordi jeg får oppleve hvor mye det betyr for andre. Dette vil jeg nå kunne lykkes med, i en hverdag hvor vi er i et firma, der vi bestemmer selv, og hvor vi kan ta raske og etter vår mening riktige beslutninger. Vi skal skape noe unikt og bra gjennom vår erfaring og ikke minst ved å jobbe tverrfaglig.

Jeg gleder meg over å få være med på dette og ser frem til vi får kommet skikkelig i gang i nye lokaler i Møllendalsveien.»

-Tom Egil Blomberg

Kjetil Atterås5. september 2019